Home > Failed To > Got 0xc0, Expected 0x00 (command Has Failed To Execute On The Tool)

Got 0xc0, Expected 0x00 (command Has Failed To Execute On The Tool)

Contents

share|improve this answer answered Jan 22 '14 at 14:29 Xilinx 1 This does not provide an answer to the question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count). Sep 11, 2014 - 06:55 PM 12345Total votes: 0 How 'bout if you try it again right away. Multicore FreeRTOS Fresher for lpc4337 Programming xplorer 4330 board and LPCOpen2.16 clock issue USB module communication on HITEX LPC4350 evaluation board Example code for LPC2378 UART0 Autobaud function LPC2378 UART0 Rx http://technologyprometheus.com/failed-to/vmware-failed-to-execute-the-build-command.html

or gone back to WinISP? If that's not your error, check your circuit. RUSHI D Sep 4 2009, 10:02 AM k..k..but do u made - assign CTS n RTS in flashmagic software,enable amarhw Sep 4 2009, 10:27 AM HiIt is by defalt enabled. thanks Read-Only AuthorReinhard Keil Posted19-Dec-2007 08:35 GMT ToolsetARM RE: Flash magic on MCB2300 Reinhard Keil which commands do not work? a fantastic read

Got 0xc0, Expected 0x00 (command Has Failed To Execute On The Tool)

Follow via Facebook Follow via Twitter Follow via Google + Follow via Youtube Follow via Pinterest Mail To Home - Search - Members Full Version: strange 8051 programming problem Rickey's World facebook twitter rss google+ pinterest More Information Warranty Information Return Policy Cancellation Order holidays Terms for Softwares rohs Dealership Shipping Policy Company About Us Terms of use Privacy policy Terms & Jumpers J10: ON Jumpers J13: OFF Jumpers J4: OFF any a operation of the follows gets the same error of "operation failed. I will attempt to update 6.2 but recall I was unable to a while ago.

All rights reserved. Rickey's World © 2003 - 2007 Products Download Events Support All Product Families ARM7, ARM9, and Cortex-M3 Products C16x, XC16x, and ST10 Products C251 and 80C251 Products Cx51 and 8051 Works from then on as long as I have the connection right-way-around. 274,207,281-1 The largest known Mersenne Prime "Let's do a deep dive in the big data and drill down It was my impression that the PDI interface was suppose to work regardless of whether or not the JTAG interface was enabled via its fuse.

Accept and hide this message /forum/docs/thread11435.asp BrowseInterestsBiography & MemoirBusiness & LeadershipFiction & LiteraturePolitics & EconomyHealth & WellnessSociety & CultureHappiness & Self-HelpMystery, Thriller & CrimeHistoryYoung AdultBrowse byBooksAudiobooksArticlesSheet MusicBrowse allUploadSign inJoinFlash Magic TroubleshootingUploaded Flash Magic For 8051 Most of the time this caused sporadic errors and after replacing the cable, it worked again without problems. Have no fear, help is near! https://www.lpcware.com/content/forum/unable-get-response-typing-terminal-or-unable-read-device-signature-flash-magic This procedure will show you if your chip is dead or alive... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "If you give someone a program, you will frustrate them for a day; if you teach them how

To critique or request clarification from an author, leave a comment below their post - you can always comment on your own posts, and once you have sufficient reputation you will more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed By the way I am using this circut for ISP. Flash Magic Forum Welcome, Guest.

Flash Magic For 8051

They replaced the cable, (or recrimped it, whatever), and it worked fine once again. Sep 11, 2014 - 09:55 PM 12345Total votes: 1 The only way I know for sure to "brick" an Xmega is to set the Brown Out Detector to a higher voltage Got 0xc0, Expected 0x00 (command Has Failed To Execute On The Tool) In the debugger run the program, and then choose Debugger->Disable Debugwire and close, and then after cycling power to the board, ISP will work again. Unable To Read From Device Xcode amarhw Sep 4 2009, 9:24 AM HiYes I am using a USB to serial convertor, But I used it to program the microcontroller for more than 100 time .And it is

Perhaps someone else with more experience in this can comment on whether or not the JTAG fuse setting can disable the PDI interface. navigate here If the board will operate in a "noisy" environment, and a cap is desired on the reset line, then it should be added after the programming. When I switched to using my Arduino as ISP, it programmed fine. I can go through the pcb schematic and verify all the caps, resistors, Vcc, GND but these should all be correct. Flash Magic Download

As I haven't serial port in my PC, I've purchase Serial to USB cable BF-810 (By BAFO TECHNOLOGIES). The problem is with all of these. The host side serial port settings should be 8 data bits, 1 stop bit and no parity. Check This Out Why call it a "major" revision if the suggested changes are seemingly minor?

Jan 27, 2016 Posts: 1 View posts #13 Posted by DrewG36: Wed. Log in or register to post comments Top vbunch Level: Wannabe Joined: Sat. amarhw Sep 4 2009, 1:04 PM The problem with the second microcontroller know is that it do not turn to the ISP mode ists programmed and work with that program.

Product content has moved to nxp.com.

Is AVcc tied to Vcc, either directly, or through an LC filter? Sep 11, 2014 - 05:51 PM Fivestar widget 12345Total votes: 0 Thanks in advance if anyone has an idea of what's going on. Thanks for your helping. EDIT: May also help, when everything is connected before I try to read device signature I have the green LED lit.

JC Log in or register to post comments Top jbagel2 Level: New Member Joined: Mon. I'll follow up with all the suggestions made and let you know what additional information I find out, but I have a feeling it may be an issue with the mkII I do not know of any other way to brick an Xmega. this contact form Register Remember Me?

And finally: check the colors of the LED in the mkII. Then the next command (erase) then fails. When I press start It asks me to reset my device in ISP mode. If there is an upgrade option for the mkII then you should do that, also.

asked 3 years ago viewed 9265 times active 4 months ago Related 3Device Cannot Start on AVRISP mkII + AVR Studio 4.19 730 Parallels 7 + Windows 7 641Changed fuses on Sign Up for Our Newsletter & Promotions Subscribe ! Sep 11, 2014 - 10:18 PM 12345Total votes: 0 Thats good to know that its pretty difficult to brick an XMega, I'm rather new working with AVR devices and just started Please login or register.Did you miss your activation email? 1 Hour 1 Day 1 Week 1 Month Forever Login with username, password and session length News: Home Help Search Login

Iteration can replace Recursion? Power up the PCB with a variable power supply, and a DMM on the supply rail, and very, very carefully crank up the voltage. only VPP connected to 12V. LPC11U24 Active Mode Supply Current I2C EEPROM Problem LPCOpen2.12 sdmmc / massstorage performance bug No initialize flash array Problem on LPC2148 I2C Is there something missing from Chapter 6 of UM10524

so I thought it might be due to the MAX232 serial communication chip. failed to autobaud-step1" click "ISP/Read Security" click "ISP/Read Device Signature" click "Start" problem seems occured by rs232 communication, but the cable is working. There are many ways you can get back on track with Magento Store. It also sends an ASCII string ("Synchronized") to the host.