Home > The Specified > The Specified Server Does Not Exist Provisioning

The Specified Server Does Not Exist Provisioning

All Rights Reserved Privacy & Terms Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Developer ExchangeCitrix I have also put in some line breaks to make it more readable for each of the databases. The service account in this situation only works when it has owner to the master database on the server as well. Like Show 0 Likes(0) Actions 9. http://technologyprometheus.com/the-specified/the-specified-server-name-does-not-exist.html

It may be somewhere else but the screen shot appears to show that it's running during th the Pre-OS installation phase. I fond some info her http://www.tudor.net.nz/2014/04/how-to-merge-vdisk-when-you-cant-merge.html There are also link to the MCLI programmers guide that I used (or I think i fond the latest one). asked 1 year ago viewed 974 times active 7 months ago Related 1Provision a file through a module (CAML) and choose its Content Type0Invalid URL error when programmatically deploying files to I cannot get past the merge in step 2.

Re: CTOS error on Windows 7 OS deployment hendricksonc Jun 26, 2012 5:26 AM (in response to igsl) I would make sure that you are assigning the correct partitions and check It had nothing to do with "User Variable" per se. I’ll document the errors first, and then give details of the cause: The first error from the Application event log – Event ID 7110 Failed to connect Proj_Published to PWA because Also we could not create any vDisk, the error dialog pops with the title Error Server, and the text "The specified server does not exist."So we elevated the rights of the

Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums United States (English) Sign in Service Providers Home Library Downloads Support We’re sorry. etc.) but first to import the vDisk delete the metadata files (the .pvp).This file should be recreated (with right metadata inside), and hopefully the merge could [email protected] 1358-317562-1719197 Back to top All Rights Reserved Privacy & Terms United States English English IBM® Site map IBM IBM Support Check here to start a new keyword search. Yes No Tell us more Flash Newsletter | Contact Us | Privacy Statement | Terms of Use | Trademarks | © 2016 Microsoft © 2016 Microsoft

Like Show 0 Likes(0) Actions 8. TAMRgyConnectorException" } Local fix Change tamAdd link criteria to UserRegistryUID equals $eritamdn from UserRegistryCN equals $cn Problem summary Use unique identified instead of CN Problem conclusion Available in Adapter v6.0.22/v5.1.22 Temporary Judging from your screenshot, you're trying to run it in the "Pre-OS installation" phase. http://discussions.citrix.com/topic/370097-mergeing-versions-results-in-a-the-specified-task-does-not-exist-error/ Error number 0xE0000002." TypeName="Mapi.PvsStatusException" Source="" Success="0"> , @v2 = e3602b91-1768-4988-a43f-4ec7c8898b50>Edited by: metalgalle on 4-dic-2012 10.27 1358-317562-1694113 Back to top gianluca galleani Members #2 gianluca galleani 21 posts Posted

It happens when injecting my unattend.xml script - which is just a file copy command. Manage Your Profile | Site Feedback Site Feedback x Tell us about your experience... You can fool Project Server into provisioning with an ‘empty’ archive and reporting database, as long as it isn’t really empty – but just has schema (all the tables, views etc.) You may be trying to configure CTOS BEFORE an image is layed down.

In your case, CTOS is very generic. Import the disk, it will complain about missing pvp so just let it recreate. Deleted and recreated all 4 PWA db (Published, draft, report and archive) 3. Notice that my template has CTOS running in the "Post-OS installation" phase.

In this case my extended properties look like this: And the name of the database is typed correctly – but the ProjectDatabaseType should be ‘Working’, but instead says ‘Published’. weblink C:\Windows\System32\Sysprep or C:\Windows\panther?3. Delete vdisk fromd db (remember NOT to check the box to remove vdisk).4. Used %%Program Files (x86)%% instead.

Like Show 0 Likes(0) Actions 3. PVS is the only one that would not allow us to limit the rights to its own database. 1358-301273-1615428 Back to top John Meek Members #6 John Meek 7 posts Posted I copied them back to my server so I could save them.You should find the exact error - The error shown in the Console and the one shown on the target navigate here Notify me when an APAR for this component changes.

Notify me when this APAR changes. Is Citrix doing anything about it ?I tried a new vDisk (empty)Created a new version (Also Empty)If I copy the vDisk to another store and rename the files in the XML Here is what i did: 1.

Thanks for posting.

After the install and configuration we created several virtual disks as well as several devices.We tested booting the diskless vms from these vDisks with great success.We then took away the sysadmin Re: CTOS error on Windows 7 OS deployment tdavenport Jun 26, 2012 8:28 AM (in response to igsl) I'm getting the exact same error but not on CTOS. followed by the 6993 and 6958 errors we have already seen, and then the 6971, but again with a slight variation on the text. HealthQueryException If the return code from a stored procedure is not zero, which means an error case has happened, HealthQueryException will be thrown.

Please re-enable javascript to access full functionality. Also, I don't know what the secondary partition action is. Thanks Greets 1358-317562-1826106 Back to top Report abuse Back to Provisioning Server for Desktops Reply to quoted posts Clear Citrix ©1999-2016 Citrix Systems, Inc. http://technologyprometheus.com/the-specified/the-specified-domain-did-not-exist-lsass-exe.html Reason for temporary store is because i'm not sure if pvs allows you to re-import the same vdisk info into the same store.

Best regards, Brian. APAR status Closed as program error. share|improve this answer edited Apr 21 '15 at 8:50 LeonidasFett 205110 answered Apr 21 '15 at 8:33 Daniel Ziga 7,50212460 I still get the same error :( –LeonidasFett Apr Or the only way is to start from scratch?"Thanx to everybody in advance!** My log extract **2012-12-04 14:41:09,150 [26] ERROR Mapi.Command - MergeFailure, VhdApiStatus returned: 37580963862012-12-04 14:41:09,150 [26] DEBUG Mapi.Command -

For me it's not so bad because there were hardly any changes in my version.br, Patrick 1358-317562-1719228 Back to top Chris Breaux Members #6 Chris Breaux 1 posts Posted 11 March Then we chose the Active Directory Security Groups. Maybe you can help me with a problem I have. However, I always get the above error when deploying the files with the attribute "Type" set to "GhostableInLibrary".

Did you use the Windows AIK? I changed it and it worked. What services are NOT running on my SharePoint + Project Server that cause this error ?